åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Hitåt & Ditåt

Kategori: åkeriet

Ja när nu vädret liksom flammade upp och blev lite sådär oemotståndligt så här en vecka innan tänkt premiär var det ju lika bra att ge tillstånd för plötslig egenåkning åt valfritt håll. Själv hade jag inte riktigt räknat med att ge mig iväg, men i sista stund utfärdade jag ett åktillstånd till mig själv, att bege mig bort till OK och kolla läget.
Ja ni ser ju själv.. 15 hojar som radat upp för tjyvstart!
Snacka om att det finns ett uppdämpt sug efter att få rulla ut på vägarna! Men eftersom det här var oplanerat och endast påkallat av vädergudarna, så rådde också en del vilsenhet om huruvida vi skulle bege oss hitåt eller ditåt..
Efter en kort överläggning löste vi det rätt smidigt genom att först åka hitåt.. sen ditåt. Det fick bli ut till Skå och runt Kumla By och ut vid Svartsjö för att sen åka tillbaka och in mot Brostugan via omvägen över Lovö kyrka och Rörby innan vi parkerade vid Brostugan.
Funkade rätt bra att slå sig ner med lite avstånd som ju får gälla ett tag framöver.
Men det får vi stå ut med nu när vi i alla fall kan ut och knäcka mil på järnhäst.
Det kunde ha vart värre. I Belgien har man tydligen förbjudit att åka runt och nysa på hojen, men så långt får vi hoppas att det inte sträcker sig här!
Nu ser vi fram mot officiell premiär nästa tisdag.
Välkomna då!
B.
 

KOMMENTARER:

  • Patrik säger:
    2020-04-28 | 19:18:38

    Hej!

    Vill börja åka med er, bor själv i Närlunda. Men hur vet man om t ex turen i helgen, 25/4, samt när ni börjar köra på tisdagar? Har ni maillista, Messanger-grupp, röksignaler?

    /Patrik

    Svar: Hej Patrik!Det är bara att haka på. Vi kör varje regnfri tisdag från OKQ8 Åkerstigen med avfärd kl 18.00. Kan hända att du kan se röksignaler vid den tiden där bortifrån, men då är det antagligen försent att hinna på oss.
    Betydligt enklare att använda vår facebook-grupp Ekerö Åkeri.
    Mvh
    Bengt.
    None None

Kommentera inlägget här: