åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Who's next...

Kategori: åkeriet

Så där, då har man inlett turnéen och Johan har satt ribban :-)
 
Jag och Johan tog en kortis ut till Nyckelby och snackade bort en stund med vänner på Hillbillies Garden Service. Tog sen en liten promenad till vårt inhemska Rosenhill för att dra upp lite lösa planer för en fest där. Nu verkar det bli svårt att genomföra denna säsong, men kanske nästa.
Mörkret lägger sig fort nu, så det var sen bara att vända hemåt och Café Pontén.
Så var beredd nu! Nästa vecka kanske det är din tur..
..så ett spår från denna klassiker.
B.

Kommer inte berget till Muhammed får väl Muhammed komma till berget..

Kategori: åkeriet

Tänkte jag och började med Ralf ikväll.
Han stog först på maillistan och jag kommer nu att bocka av er en efter en, så det är bara att vara beredd med kaffepannan!
 
Nä, skoja bara ;-)
Slog en pling till Ralf som just var i färd med att ringa mig, så vi kom fram till att ett fikabesök skulle ju kunna passa. Mötte upp Benet å Kicki vid färjan och var sen hos Ralf innan vi fått i trean
Vi började med en titt i garaget och en koll hur det går med Cobra-bygget
och jaa.. bitarna ramlar på plats så smått. Dröjer dock nån säsong till innan det är dax att lägga lakritsremmar på gatorna runt Träkvista.
Slog oss ner sen på det nybyggda altandäcket och sörplade i oss kaffe och te
och diskuterade världsläget.
Fick en liten present av Ralf som jag vände och vred på ett tag. Tänkte att det kanske var nån slags antenn eller nåt. Men sen skruvade Ralf fast antennen i min kamera och aha-lampan tändes! Ett stativ så klart! Perfekt! Nu slipper jag baxa upp den på nån lämplig sten eller förbispringande skalbagge när jag ska vinkla till så det blir nåt mer än asfalt på bilderna!
Tack Ralf!
Efter en trevlig stund och mörkret börjat lägga sig drog vi hojburna en liten repa runt Skå, bara för att slå bort känslan av att ha dragit på sig stället i onödan..
Hoppas nu på nån dag med finväder i nästa veckas avsnitt av "WHO'S NEXT" ;-)
B.