åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Bagge Byling & Bratwurst..

Kategori: åkeriet

skylt
Nyss hemkommen från vår ötur ikväll.
Det blev Peter, jag och Arne som snurrade runt här ute en stund.
Vi drog ut på Färingsö och svängde ner till Anders Bagge. Såg dött ut där, så vi drog vidare och hamnade på grillen i Kungsberga. Eftersom kaffet var slut fick det bli ett par bratwurst och burgare istället. Vi fick snajsigt uniformerat sällskap åxå, då en patrull från söder (?) valde att ta sin sena middag här ute på vischan :-)
bylingpeter jag arne
Efter lite tugg och surr om framtida åkmål tog vi sen en rejäl omväg hemåt.
Hörs!
B.

Öppna landskap..

Kategori: åkeriet

.. var kanske inte riktigt vad vi väntat oss när vi kom fram till Venngarn ikväll.

Hade ju tänkt oss att få spana in både hojar och bilar..
Nu var vi tydligen ute lite för sent och det hade vart fullt vid sexsnåret.
Men vi skyndade oss in och fick i alla fall tag på lite fika och slog oss ned, jag, Ralf & Catha, Arne och Mathias och Peter som var med för första gången. (Välkomna!)
alla sexviftar mygg
Efter första klunken fika var det bara att stänga igen käften, om man inte ville käka mygg istället för bulle. Så det var till att sörpla i sig och sen typ springa! Arne och Peter hittade en snygg Galaxie med tillhörande raggarchaffis och mjölkade honom på lite info om kärran medans armarna gick som propellrar för att hålla myggorna borta.
Själv gick jag bort till loppiset. Lämpligt nog så var det bara ett (1) bord, så jag hann inte bli så myggäten av att kolla igenom det.

Jaha.. efter att ha kastat i oss kaffet, flytt myggen, kollat miniatyrloppiset och det öppna landskapet satte vi upp för att ta vara på kvällssolen som var kvar på hemvägen. Som tur är, så är det ju resan som är målet, och med en fantastisk solnedgång i backspeglarna rullade vi hem mot Ekerö.

http://www.youtube.com/watch?v=uuOUev9EgI8

B.
Ps. Upptäckte en souvenir när jag kom hem och tog av hjälmen :)
souvenir

Kakor i cc

Kategori: åkeriet

tårta


En eftermiddagsfikatur deluxe i slutet på maj sitter väl inte i vägen när solen skiner och det är årets hittills varmaste temperatur tänkte jag och drog med mig yngsta dottern som spätta.
Ner till färjan och alla väntande kaffesugna bikers.. nähä, inte det.
Som tur var stod Mats, säsongens andra nyförvärv (välkommen Mats!) och väntade på andra sidan.
Efter lite felkörning i Botkyrka tog vi oss via Enhörnaleden och Ekeby (härlig väg!) till slut fram till Taxinge och bullarna :-P
mats på fin grön kawamer tårtaännu mer tårtamer tårta ändåhur mycket tårta finns detfika till folket
Efter några mackor till Mats, bullar & rulltårta till mig och spättan och en del musiksnack eftersom Mats också är batterist som jag, vände vi hem i kvällssolen till plikterna igen.
tre gringos
yr.no lovar mer sol och värme till veckan. Jag siktar på Jungfrusund onsdag kl 19. Inget konkret mål ännu, men resan är ju viktigast :-)

Kolla in Mats film när vi mullrar i Sörmland!
(du behöver va inloggad på facebook)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150717687847185

B.