åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Sunset Strip.

Kategori: åkeriet

Ikväll var det dags för den traditionella solnedgången vid Bromma Gård.
Prognosen hade tidigare lovat skitbra solnedgångsväder, men idag när det började närma sig avgång såg vi ut att bli blåsta på hela grejen. Som tur var blev det några sprickor i gråtäcket lagom till kl 18 och vi kunde snurra iväg med hopp om en liten strimma sol över fjärden. Körningen på Färingsösidan är ju alltid ett säkert kort med skön körning, om än väl välbekant kanske, för oss som bor här ute på den kungliga stockholmslungan Ekerö.
Nåväl skitsamma.. fint är det i alla fall. Idag kunde vi även bjuda på lite starstruckfeeling när vi svängde in mot Skå Edeby och hade kunnat göra high-five med Stefan Sundström, om vi inte haft fullt upp med att gasa förståss :-) Ja ja.. hejdå till Stefan och fortsatt skön kurvtagning bort till Svartsjö, Kungsberga och Sånga Säby innan vi sen dök upp på Bromma gård.
Nitton hojar parkerades sen snyggt och prydligt..
..innan vi knatade in i fårhagen.
Försökte få ett snack med de ulliga typerna, men det sket sig, och lika bra var väl det, eftersom det var solnedgången vi var ute efter och inget annat. Jo förresten den medhavda matsäcken hägrade ju den med, så det var bara att slå sig ned och duka upp.
Kaffe, mackor och glada miner. Och mycket mer än så kan väl inte begära en tisdagskväll
så här en bit in i september.
Ja det skulle väl i så fall vara den där lilla strimman av solnedgång då..
..och den fanns ju faktiskt där den också.
Tack allihopa för ikväll!
B.
 
Kommentera inlägget här: