åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

ÅÄÖ åsså Ö

Kategori: åkeriet

Och hur fick han ihop det där nu då?
Jomen jag kom ju precis hem från SkellefteÅ till EkerÖ. Men Ä då?
Men det vet väl alla att det inte är nån å i SkellefteÅ. Älv är det, Ä! Åsså Ö? Kanske lite långsökt, men inte desto mindre utsökt var kvällens mål DalarÖ och Bistro Solsidan.
Sådär. ÅÄÖ åsså Ö. Solsideklart alltså!
Hit var vi för nåt år sen och har ju pratat lite om att köra den igen. Och när temperaturen idag orkade upp till cirkus 25 med en sol som inte verkade ha planlagt att gömma sig bakom gråtäcket passade det bra att slå till på en lite längre utflykt.
Fem mil tar ju en stund om man ska åka färja och en del 40 och 50 sträckor.
Men när man väl passerat det så är det ju en del riktigt fina sträckor att rulla fram på.
Det verkar vi inte heller vara ensamma om att tycka. Bistro Solsidan har byggt ut med ett stort trädäck, men trots det så fanns det inte nåt ledigt bord för oss. Men skit samma..
Några barstolar fanns lediga och eftersom vi ändå inte tänkt oss nån middagssittning, så kändes det helt ok med barstolarna.
Menyn var åxå lite upptrimmad och de mer fikaliknande pryttlarna var nu utbytta mot lite flottare grejor som "en näve räkor" eller "lätt halstrad råbiff av hjort". Ja men nån gång ska man väl unna sig nåt sånt också.. Vi hade ju åkt långt!
Hemvägen blev lite svalare. De dryga tjugo kröp ner till ca tolv. Den här sommaren får man vara glad att man har en sysselsättning som kräver en del kläder!
Kul att se en del nya ansikten och hojar ikväll! Välkomna ska ni vara!
Bara att dyka upp vid OK när det passar.
B.
Kommentera inlägget här: