åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

No moppers No choppers No whoppers.

Kategori: åkeriet

Lite tunt skulle man kanske kunna sammanfatta kvällens runda.
Till att börja med så var min idébank med åkmål tom. Eggeby Gård med sina moppar kom upp, men eftersom det fanns skrikande magar i sällskapet och menyn där borta inte innehåller så mycket mer än snabba kalorier så föll mopparna bort. Eldtomta Café då?
Trevlig väg och sjyssta mackor på plussidan. Inte det bästa vädret och lite långt på minussidan. Daisys i Sätra? Inte så långt och chopperträff, och därtill en rätt diger meny av en bikers favorit... burgare! Den plussidan fick oss att kasta loss och sätta kurs mot Sätra. Matte tog täten och ledde oss via Gröndal, Aspudden, Örnsberg, Hägersten, Mälarhöjden och Bredäng bort till Sätra. Spännande väg! men jag var glad att jag valde fetis istället för hottan som jag hade tänkt ett tag. Hade nog fått uppsöka chiropraktorn efter att på stelben fått studsa över oräkneliga farthinder, brunnslock och asfaltlagningar. Nåväl... till Sätra kom vi men av choppers syntes inte ett spår.
Efter en kort överläggning valde vi, lite besvikna över uteblivna långgafflar, att dra vidare till Röda Cafét. Där brukar de ha både det ena och det andra att stoppa i sig. Men tji fick vi då köket hunnit stänga och det fick bli bullar och tårta istället. Nåja, vi fick oss iaf en åktur och en mysstund i lusthuset nere vid vattnet.
På hemvägen fick vi för oss att göra ett nedslag på klassisk mark.
Brostugan ligger ju så nära att det aldrig blir av att åka dit, men nu bestämde vi oss för att kika förbi. Porche och Merca-träff på tisdagar. Jo jo... inte en biljävel! De hade sagt "tack för kaffet" och åkt hem, och det säger jag också och hoppas att vi lyckas bättre nästa vecka.
Tack för kaffet.
B.
 
Kommentera inlägget här: