åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Kulturens övärld.

Kategori: åkeriet

Nu hade vi i alla fall INTE tur med vädret och den planerade turen till Skanssundet kändes inte som en kul tur att göra under regntunga skyar.. men.. Som tur var fanns en reservplan! Efter ett sent tips av Helen passade det som hand i handsken att istället för Skanssundet, göra en kort resa i vår egna kulturens övärld. Så i det kuliga smådroppandet rullade vi ner till Kaggeholms Slott där vi möttes av värme och fyllda glas!
På Kaggeholms Slott hade Sara Varga vernisage ikväll och när nu vädergudarna inte var på sitt bästa humör så passade det väl alldeles utmärkt med cider och konst!
Efter att ha tittat oss mätta på Saras tavlor var det dags att slå sig ned i matsalen för att som brukligt, mätta kaffetarmen, och man kan ju inte säga annat än att miljöerna växlar när man åker med åkeriet. :-)
Nu tror ni kanske att det räckte så här.. men mer kultur skulle det bli. Efter kaffet var det dags att byta sal och slå sig ner i soffor och fotöljer, luta oss tillbaka och avnjuta en lågmäld och avslappnad konsert.
Med det så säger vi adjö till Kaggeholm, tack till Sara Varga och hennes två kompmusiker och tack Helen för det utmärkta tipset! Vi ses nästa onsdag för nya äventyr!
B.

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2015-06-17 | 23:40:47

  Lät helt i min smak! :)

  Svar: Kul! Ja vi är smakfulla av oss! Bara att hänga med! Nya upplevelser varje vecka!B.
  None None

 • Anonym säger:
  2015-06-20 | 18:38:55

  Tack för att ni kom ❤️😊 /Varga

  Svar: Tack själv! Fina tavlor och bra musik! Kul att du ville vara med på vår lilla fotosession! :-) Lycka till med skapandet framöver! B.
  None None

Kommentera inlägget här: