åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Mats veranda.

Kategori: åkeriet

Jills veranda blev ju en favvo i våras. Och när vi nu, antagligen på grund av det ostadiga vädret blev så få, valde vi att istället för klipporna vid Bromma gård, ta och leta rätt på mer hojfolk. Det lyckades ganska bra och vi fick napp på första försöket.
Mats och Annika tog glatt emot oss och lånade ut verandan där vi kunde duka upp vårt medhavda fika. Mats hade faktiskt gjort i ordning en egen matsäck och vart på väg ner till Jungfrusund men skrämts av lite blöta och blixt och vänt hemåt igen. Nu fick han ju användning för matsäcken, även om det blev på den egna verandan :-)
Vi har ju förut gjort ett litet hemma hosreportage hos Ralf och hans Cobrabygge, och nu får det bli ett sånt till bland gamla moppar och andra små skojsigheter, så häng med!
Som synes så hade vi lite att gå igenom innan vi kunde plocka fram termosar och bullar. Mats vet liksom att ta vara på bra att ha-saker och det är ju alltid intressant att kika på sånt, eller hur!
Nu kunde vi ha blivit stående i garaget resten av kvällen, så för att hinna gotta oss i både bullar och bra att ha-saker delade vi upp prylarna och tog några till fikat åxå :-) Vad sägs om en Bacho skiftnyckel upphittad idag i en skrothög i närheten. Så fin att den fick ta plats bland bullarna!
En liten lekstund (vi blir aldrig för stora) hann vi med åxå innan vi tog en tur ner till sjön och badplatsen.
Så trots att vädret var lite lurigt och utflykten inte blev så lång, så fick vi ändå en trevlig kväll.
Tack Mats och Annika för det!
Och visst blev det en skön blandning nere vid sjön!
 
B.
 

KOMMENTARER:

 • Ralf säger:
  2014-08-13 | 09:23:47

  Kul med lite hemmahosreportage. Tack.
  Vi ses.

  Hälsningar Ralf.

  Svar: :-) Det hoppas vi Ralf!
  None None

Kommentera inlägget här: