åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Fest hos Daisy & Carina.

Kategori: åkeriet

Massor av smaskens blev det ikväll när en helt vanlig mörk, kall tisdagskväll så här i mitten av oktober förvandlades till ett ordentligt födelsedagskalas med hurrarop och sång! Det började verkligen i de grå nyansernas kalla tecken med isande kinder på väg bort mot Vällingby och Daisys. Väl därborta efter en krokig sightseeing i Västerort och stöden nerfällda drog Carina fram sitt ess ur rockärmen!
Oj.. nu blev det fel...
Jag menade, avslöjade Carina sin överraskning! Hon fyller ju år idag! Men nu var det inte nog med det. Hon ville bjuda oss alla på kalas! Nu visade sig Daisys i Vällingby vara värdelöst att ha kalas på. Totalt intetsägande och lika gråkallt som dagens väder. Vi fällde upp stöden igen och bytte fuldaisy mot snyggdaisy borta i Ulvsunda istället.
Betydligt mycket roligare och färggladare miljö att ha kalas i!
-Ta vad ni vill ha, sa Carina och hotade med att hälla socker i tankarna om vi inte lydde. Så det var bara att beställa in allt vad smaskens vi ville ha och tugga i oss.
Efter en kaffe på maten och några specialintressen tillgodosedda..
..var det dags att resa sig upp, ta ton och sjunga för Carina.
Och inte ville väl hon vara sämre, så hon reste sig också och bjöd på en duett med the King!
Stort GRATTIS från oss alla och ett jättetack för kalaset!
Med det så har denna tisdagssäsong kommit till sin ände och vi får se fram mot några trevliga sammankomster utan våra kära tvåhjuliga vänner innan vi rullar ut igen.
Because...
.. you win them with a good ride on the bike!
B.
Kommentera inlägget här: