åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

H-DCS Mönstrar Våren Hos Sofia Hogs.

Kategori: HDCS

I ett strålande vårväder var det så dags att traditionsenligt sparka igång säsongen på allvar med vårmönstringen hos Sofia Hogs borta i Akalla. Med tre anslutningsplatser i form av veckokörningarnas samlingsplatser i Häggvik, Nacka och Ekerö
där vi från Ekerö bidrog med tio hojar..
..fylldes det upp rejält på gårn där borta hos Sofia.
 
Kaffet och körven framdukat så vad kunde gå fel liksom?!
Gott fika och många glada återseenden
efter att vintern hållit oss och våra maskiner i sitt kyliga fängelse.
 
Sen var det då dags för delar av styrelsen med Robban i spetsen och lokalombuden att äntra scenen och formellt förklara 2019 års säsong öppnad, och kort presentera de möjligheter som finns att åka tillsammans i distrikt A varje vecka.
Med det gjort var det bara kvar att överlämna den lika traditionella gåvan med gyllenbrun dryck till Pres Ove Martin och tacka för att vi återigen fick komma hit.
Efter en titt i lokalerna var det dags att dra vidare..
..och precis som på hitfärden fanns det nu tre olika slutmål att välja mellan. Den trevligaste hojkörningen ledde till Nedergården mellan Rimbo och Gottröra, medan de lite kortare destinationerna ledde till Probike Täby och Probike Syd som körde lite extra event dagen till ära. Själv behövde jag ett nytt oljefilter till min lilla hotta dam, så det fick bli Syd för min del.
Tack distrikt A och Sofia Hogs för en trevlig dag tillsammans!
B.