åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Ladan.

Kategori: åkeriet

När jag nu besökte Cape Canaveral i helgen så passade det ju bra att köra en slags tvåstegsraket idag tillsammans med de alltid lika trevliga MCE i Järfälla.
Sjysst att vi till etapp ett lyckades skrapa ihop 18 hojar trots det lite ostadiga vädret innan starten gick med riktning mot Snutenvägen och Entusiasternas klubbkåk.
Efter inrullning på gårn, lite snabbmingel och info av Myra om färdplanen..
..kunde vi räkna in totalt dryga 30 hojar. Och nu var det bara att sätta igång etapp två som med nypimpad kruka (tack igen Ragnarsson!)..
..gick via E18 bort till Bro för att sen svänga tillbaka mot Öråker och Ladan där Aydan som sköter ruljansen väntade med nybryggt och bullar..
..ja förresten inte bara bullar, nä mackor, kakor och kärleksmums stod framdukat när vi kom. "Ja, va äre me derå?" kanske ni tänker. "Brukare inte va så på alla fik?" Jo det brukar det väl... när det är öppet ja! Det här plejset är ju egentligen stängt och öppnar på lördag. Men nu har Aydan öppnat upp bara för oss och dukat upp med allt detta. Stort tack Aydan för det!
Så då är det bara att lajna upp (ja ibland får man hitta på egna ord) och bestämma sig för vad man vill smaska i sig..
..och placera ut sig. Några inne..
..och några ute.
Det blir trevliga konversationer och glada leenden..
..medan hojarna tålmodigt väntar på att få vända hemåt.
Tack Myra & Kaj och MCE! Tack Aydan för att vi fick komma! Och tack alla åkare som kom trots svarta moln och att jag ryade åt er på fejjan! :-)
B.