åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Lång Halvtidsvila.

Kategori: åkeriet

Så är då första delen av matchen avklarad, för att använda fotbollsspråk alltså..
Jo men det får väl passa nu när di blågule bruttorna tagit sig till kvartsfinal genom en fin Victory mot Kanada i VM-turneringen där nere i Frankrike. En riktigt fin anslutning gjorde också att kvällens startelva blev mer av en starttjugofemma, och alltså var uppe och sniffade på rekordsiffror för andra gången redan i första halvlek denna säsong.
Nitton hojar på färjan..
..och sex till på Slagstasidan som tillsammans blev till en ansenlig konvoj av mulliga muller som bullrade iväg mot Lissma för att kika på bilar. Vi har ju varit här många gånger förut men aldrig fyllt parkeringens hela längd med hojar, men det gjorde vi nu..
..trots att inte riktigt alla blev parkerade på samma ställe. Nåväl, full fart mot vrålåken!
Trodde jag ja.. När jag väl kom upp till finplåtsparkeringen, så hittar jag hela ligan här!
Finplåt i all ära, men i vårat gäng är det mums fillibabba som är nr 1.
Jo jo.. men när magar och gommar fått vad som krävdes så fick efterrätten bli att suga i sig av motorgodis. Kanske var det tur att burgare och glass fick komma först, då efterrätten var rätt sparsmakad. Bilfolket ger upp tidigt och av beläggningen på parkeringen skulle man nästan kunna tro att rattmänniskorna liksom lämnat walkover. Men några enstaka gobitar ute på vänsterkanten fanns det att slåss om iaf.
Själv tog jag en snabb rusch ute på mittfältet för att samla in vad som fanns av värde där.
Ja nu kommer som sagt en lång halvtidsvila fram till början av augusti med avspark i vecka 32. Hoppas att vi alla får några fina semesterveckor med sköna mil och att laguppställningen blir lika talrik då, när det rullar igång igen!
B.