åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Café Preemitiv.

Kategori: åkeriet

Preema liv på macken fick det till slut bli då vi gjorde ett nytt försök på Café Ekorren ute på Djurgården, och då som nu möttes av ett igenbommat kaffehak.
Att de på sin hemsida säger sig ha öppet till 21.00 är tydligen inget man ska hänga upp nån planering på. Rullade sen iväg till Josefinas bakom Nordiska muséet. Där var röd matta utrullad, men skulle precis rullas in när vi dök upp. Försökte sen med Strandbryggan på Strandvägen. Krånglade oss ner via övergångsställe och trottoar och fick hålla tungan rätt i mun nere på kajen för att inte parkera rakt ner i Djurgårdskanalen.
Nu visade sig de ansträngningarna också vara förgäves. Stängt och bommat. Öppettider pyttsan! Bara att glömma klockan hädanefter och gå på termometern.
Så vi lämnade den ena fashionabla delen av huvudstaden och begav oss till en annan. På Norrmälarstrand finns ju nåt man kan lita på fortfarande..
MACKEN!!!
Inga röda mattor, men kaffe i pappmugg och big kanelbulle för tjugofem spänn är ju helt alright! In i värmen för att bulla upp och lite snack innan hemfärd.
   
 
Slutet gott, allting gott som man säger :-)
 
B.