åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Frostigt..

Kategori: åkeriet

Ja, åtminstone lite småkallt om fingrarna tyckte vi som drog ut på en liten höstig road trip idag.
Hade tänkt att åka upp till Norrtälje, men eftersom det var regnvarning åt det hållet
fick vi hitta på nåt annat.
Det fick bli en rundtur över Norsborg, Vällinge, Södertälje, Östertälje och förbi fängelserna Hall och Håga (själv är man ju rätt fångad på Håde :-)
Sen via Vårsta och bort till Rosenhill och snabbt som fan in i värmen för att linda fingrarna runt kaffekopparna!
Som vanligt en trevlig pratstund runt fikabordet, och den här gången en lite längre sådan för att hinna tina upp inför hemresan. Hittade förresten en annan lösning för att hålla värmen när temperaturen kryper neråt. Kanske nåt att testa för att komma ut tidigare till våren?
Efter att ha fått i oss allehanda godsaker och lite värme innanför västen splittade vi upp. Lennart, Lasse och Annikka vände hemåt medan Jag, Mats, Calle och Inkan slingrade oss omvägen över Slingerbulten innan vi styrde hemåt. Man får ju passa på!
Det är väl stor risk att det här var vår sista sväng för den här säsongen, men det har vart en fantastisk sommar och det har vart jättekul att åkeriet tagit fart med nya bekantskaper så gott som varje repa!
Idag hade vi Inkan med för första gången, så jag passar på att välkomna henne och alla er andra som tillkommit under säsongen!
Dagens nytillkomna hoj. Inkans fina Wide Glide!
 
B.
 
Ps. Det kan ha sina sidor att värma sig med föör mycket kaffe..
Kris i hallen :-O