åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Jägeriet.

Kategori: åkeriet

Så blev det då äntligen av att ses igen!
När nu vintern har hållit oss borta från vägen så länge och abstinensen är stor efter att få ut och rulla igen, är det ju faktiskt inte så tokigt att rulla lite hatt istället!
Uppslutning och uppsluppning på topp med fjorton glada jäga.. åkare. Förlåt förvirringen där. Det är väl lika bra vi tar det på en gång då. Det finns en hojklubb som heter åkeriet och även om vi inte är en klubb, så kanske det ändå kan föda en del irritation att vi kallar vår lilla församling för just det. Det dryftades några förslag och av den inbeställda spirituosan att döma kanske "jägeriet" är det mest passande :-)
Det förslaget gick dock inte helt hem hos Mats..
Skämt åsido så kanske vi kan komma på nån variant som funkar. Ekerö Åkeri, Åker i ett, Åkeri1, Ekeriet var några förslag runt bordet. Smaka lite på det så tar vi det en vända till senare. Annars som sagt en trevlig stämning runt bordet och gott käk!
Utlovade ju en liten överraskning från Thomas i mejlet och den fick vi! Thomas planerade hela vår förra Ålandstripp (utan att själv kunna följa med) och nu ligger en ny planering klar. Thomas har hittat ett bra boende som också kan ge en del spännande kringaktiviteter. Det som är kvar är att få klartecken från boendet att vi kör. Så fort vi fått det skickar jag ut mer info och anmälningslista till de platser vi kan få. Den preliminära helgen för Ålandutflykt är v 20. (21-22 maj) Annat kul som kan komma på tal på vårkanten är repris på båtutflykten med Captain Rickard och Hugin. Missa inte den om vi får chansen! När vi sen börjar rulla, vilket ser ut att bli tisdagar i år, så är det som vanligt välkommet med förslag på nya åkmål. Några hemmahosbesök där ett besök hos Classe ligger i pipen lär det bli. Så fram till dess håller vi koll på mejlen och liksom Micke, ser till att skinnutrustningen är fit for fight!
Apropå hemmahosbesök så gjorde jag ett sånt i söndags och hittade den här miljön bortglömd i en källare sen ett tiotal år tillbaka. Man blir lite nostalgisk.. värt ett bättre öde än att bara samla damm.
Med det får det vara bra för den här gången. Äh.. förresten.. gör lite reklam för bandet och den kommande plattan också då. Lite bilder några kanske känner igen och ljud från plattan.
Vrid upp volymen!
B.