åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Avfrostning hos Sofia Hogs.

Kategori: HDCS

Den årliga avrostningen med HDCS hos Sofia Hogs är avklarad! Hade en liten förhoppning om en avfrostning också, då mina två tidigare åkturer i år slutat i iskallt regn. Nu blev det kanske inte riktigt vad jag hoppats på men några strålar tittade ju fram och lyckades att torka bort det mesta av vätan som ramlade ner igår. Varm korv, varmt kaffe med dopp och gemytlig stämning som alltid där borta.
Några tappra valde att dra vidare mot Sigtuna, men jag tog det säkra före det osäkra och fortsatte avfrostningen bland trevligheter inne i stugvärmen :-)
Tack HDCS och Sofia Hogs för en "lagom" första utflykt och gemytet! Och stort tack till er alla som köpte vår precis färdigproducerade platta "Rock The Country"! Vi i bandet har bestämt oss för att ge alla gillare på Facebook, alla medlemmar i HDCS och alla innehavare av ett stycke raggarbil en ordentlig rabatt. Uppfyller man något av de tre kriterierna kostar skivan endast femtio spänn + porto! Den som är intresserad av ett ex skickar ett meddelande på Facebook eller sms direkt till mig 0704011257.
B.