åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

McDonald's Sveavägen.

Kategori: åkeriet

En dubbel klassiker får vi väl säga att vi landade ikväll när vi med råge spräckte vårt gamla rekord på tio hojar.
Sexton ekipage och sjutton pers kunde vi räkna in när vi belägrat trottoaren utanför McDonald's på Sveavägen!
Det här är ju klassisk mc-mark! Må vara att det var en helt annan typ av hojar som brukade stå uppradade i en tillsynes oändlig rad på gatan här utanför, men dom var här och dom var många!
Jag, Micke Flygis och Kjelle åkte ju förbi här på väg hem från Fjällgatan för en månad sen och kunde konstatera att det var mc-tomt. Skojade lite om att vi kanske skulle ta över plejset nu när kamikazeåkarna såg ut att ha lämnat. Tror väl kanske inte att det blir nåt av med det, men kul ändå att så där lagom anarkistiskt mullra upp på trottoaren och visa att "nu är vi här, flytta på er"! Hade väl en stund planer på att välta undan taxibilarna som parkat på mc-parkeringen, men äh.. trottoaren fick det bli.
Jo, som sagt sexton hojar! Kan inte riktigt släppa det än :-)
Vi var elva nere i Jungfrusund och hade ju redan där spräckt rekordet och när vi nu också hade åkare som klev på efter vägen blev det en kolonn av hojar, längre än vad mina backspeglar räckte till! Skitkul!
Körde lite avledande manövrar på vägen in mot city och började med att ta vägen förbi Lovö kyrka och sen ta av vid Nockeby och köra Västerled bort till Alvik. Och när vi sen svängde av vid Lindhagensplan och upp på Essingeleden
var det nog några av oss undrade vart fan vi skulle ta vägen :-)
Bort till Norrtull och sen spurten bort till donken.
In och förse sig med skräpkäk och tugga! Fick förresten i tugget reda på att det fanns några av oss som en gång i tiden vart parkerade här, med sina kamikazehojar täckta med dekaler av typen "VÅGA VOBBLA". Ni får gissa vilka :-)
Men ikväll var det alltså mer av gubbarnas trottoar, och trevligt värre var det innan vi avslutade kvällen med att på bakhjulen dra upp till Sergels Torg innan vi svängde av hemåt till landet och lugnet igen.
B.
 
 
Kommentera inlägget här: