åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

I Sorg Och Glädje.

Kategori: åkeriet

Det blev en dag i sorgens tecken men också glädje, styrka och tacksamhet när MCE idag körde sitt event "A Ride For Our Child".
Det handlade om en av klubbens unga medlemmar, Tyra som endast 16 år gammal, gick bort i cancer den 1 december i fjol. MCE hade i samarbete med Wenngarns Bageri & Café ordnat den här kortegekörningen från klubbkåken i Järfälla och upp till Wenngarn för att hedra minnet av Tyra och samla in en slant till Cancerhjälpen och Sarkomföreningen.
Där hade det varit nog med sorg kan man tycka, men att MCE:s ordförande och eldsjäl nu också omkom i en tragisk olycka för mindre än en vecka sen gjorde ju att den här dagen blev en dag med mycket starka och speciella känslor. Vi fick ett tal av Tyras mamma som naturligtvis var mycket känslosamt men också innehöll ett hopp om framtiden och stor tacksamhet över att så många samlats för att hedra hennes dotter.
Sen var det dags för avfärd mot Wenngarn och en kort samling ute på vägen för de ca 100 ekipagen. Det blev också en hälsning till Myra innan start med att alla på en given signal varvade upp sina motorer. Med det så sattes karavanen i rullning upp mot Wenngarn. Stort tack till MCE, Tyras familj och Kaj för att vi fick vara med och dela denna dag av sorg, styrka och hopp för framtiden, och tack Myra för den korta tid vi fick ha nöjet att tillhöra dina vänner och de turer vi fick göra tillsammans. ♥
B.
Kommentera inlägget här: