åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Bågar Babes & Bländande Burgare.

Kategori: åkeriet

Ja men det blev ju lite av en Ladies Night ikväll när det blev besök av 12-13 ekipage från Bike Babes. Vet inte om det var pga det som våra egna babes liksom steppade upp och såg till att sätta nytt rekord i kvinnligt deltagande. Nåt slags "nu jävlar ska vi visa var skåpet ska stå!"
Fyra har det vart som mest tidigare och nu nästan en fördubbling till sju stycken!
"Men jag ser bara sex" kanske nån tänker. Men jag räknar in Teja också för det kan man göra
när man bestämmer. :-) Har man dubbla medborgarskap och åker på en tisdag
räknas man in i åkeriets personalliggare, så det så.
Nu var det inte det enda rekordet för dagen, nä tjugo hojar har vi lyckats samla ihop tidigare och nu räknade jag in tjugotre innan bejbsen dök upp. Nytt rekord där med alltså! Så med totalt ca 35 hojar blev det aningen trångt ikväll uppe vid OK.
Men det gjorde ingenting. Alla sadlar fick plats och därmed också varenda röv.
När alla fått bekanta sig med varandra och en kort påminnelse om hur dumt det är att köra så man riskerar att krocka, kan vi så rulla iväg. Bort över skitdiket, där det råder delade meningar i sällskapet om vilken sida av diket som är skitigast, och ut på Färingsö för att visa bejbsen hur vackert vi har det här ute på Mälaröarna. Ja det finns faktiskt de som aldrig satt sitt däck här ute, trots att vi ju har Kungen som står och välkomnar alla som rullar över Drottningholmsbron.
"Nä, nu ljuger du Benke." "Ja det gör jag." Men han bor ju där i alla fall, så man kan ju vinka om man vill. Det får bli en halv repris av lördagens Ekerötur med HDCS, med färd över Skå, Kumla By, Svartsjö, Kungsberga, Sånga-Säby och Stenhamra där vi knör in alla hojarna i stenbrottet, tar en kort promenad och får en liten föreläsning av Björn om stenbrottets filmiska historia och lite annat smått å gott. Teja fyller i med att berätta om att stenbrottet använts som sopstation vilket ledde till en råttinvasion utan dess like!
Nu verkar man ha rått bot :-) på det och vi slipper att jagas ut av stridslystna gnagare, och kan i lugn och ro se oss omkring och ta några bilder.
Efter det har vi bara förtäringen kvar, och precis som i lördags på Ekeröturen styr vi bort till Salle och Firat på Daisy's och deras bländande goda burgare! När trettiofem bågar lastade med hungriga babes svänger in på parkeringen minskar de tomma ytorna rätt drastiskt. Men med lite trixande så blir alla parkerade..
..och snart har vi fyllt upp hela uteplatsen med läder och mumsar i oss av vad köket har att erbjuda. Glassar på maten och solen som börjar dala neråt.
Livet leker motorcykeleker!
Och ikväll visste vi ju vars brudarna var :-)
B.
 

KOMMENTARER:

 • Ralf säger:
  2018-06-13 | 06:43:08

  Härligt berättat som vanligt. En vacker kväll är jag med er igen. 😊

  Svar: Det hoppas vi Ralf! Då kanske vi får se Catha med eget styre också. :-)
  None None

 • Yvonne Wikström säger:
  2018-06-13 | 07:32:15

  Vilken härlig sammanfattning av en strålande kväll på flera sätt!
  Tack Ekerö Åkeri för att vi fick åka med er och uppleva härliga vägar och fin natur 🏍😎💕

  Svar: Tack själva! Alltid kul med nya bekantskaper och ansikten. Nu vet ni var vi håller till, så den som är sugen att haka på är alltid välkommen. :-)
  None None

Kommentera inlägget här: