åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Snålplåt I Lissma.

Kategori: åkeriet

Inte vet jag om det är den annalkande hösten (tur att jag använde stavningskontrollen där) eller om det är så att raggarna inte får vara ute på kvällarna för mamma eller om de helt enkelt har kommit sig så till åren att de är trötta på kvällarna och hellre trynar på kudden än är ute och burnar? Ja nåt är det i alla fall som gör att det är snålt med plåt där borta i Lissma.
Glest, eller hur!
Och inte nog med det.. nä, innan dom drog hem åt dom upp all korv också!
Så när några hungriga bikers snyggt betalar sitt kalas ute i fikaluckan och sen knatar upp till restaurangen för att plocka ut sin slang så är den slut! Ner igen till fikaluckan där det blir problem när slang med bröd redan är inslaget i kassan. Några får istället en extra bulle eller en läsk till kaffet och ja.. så var det med det.
Så medans snyggosarna här käkade dubbelbulle tog jag en språngmarsch på parkeringen för att hinna plåta (ha ha) det lilla som fanns kvar innan det var helt tomt.
Och när sen dubbelbulle och kaffe utan påtår var avklarat var också denna tisdags dagsljus på god väg att tacka för sig och övergå i mörkerläge. Så upp å hoppa och rulla hemåt.
Tog en avstickare på Ebbadalsvägen och skrämde lite kossor innan vi mörkergasade bort till Slagsta och färjelägret där.
Medan vi plaskade över mot Ekerö kom vi överens om att det här fick bli den sista tisdagskvällen för denna gång. Hoppas dock att det kan bli några helgutflykter innan säsongen är slut.
Håll koll i facebook-gruppen!
Ps. Funtar på ny tatuering. Vad tycker ni?
B.
Kommentera inlägget här: