åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Får Wheel Drive.

Kategori: åkeriet

Att hitta en rubrik för våra små äventyr är inte alltid det lättaste
och ibland FÅR man fånga den i flykten liksom.
Nu var det ju mer tänkt att handla om mysigt fika i solnedgången än om lurviga djur, så vi hoppar raskt över dit.
Bromma Gård är ett alldeles utmärkt ställe att avnjuta solnedgångar på har vi ju konstaterat ett par gånger förr. Det gäller bara att inte vänta för långt in på höstkanten då risken finns att jättelampan hinner trilla ner bakom träden vid Kärsö Gård på andra sidan sjön. Så det blev ingen omväg denna gång, utan raka spåret, parkera och traska raska steg ner mot kvartslampans förväntade träffpunkt.
Hade kollat väder på klart.se och SMHI som hade rakt motsatta uppfattningar om hur det skulle se ut. Klart tippade på helmulet medan SMHI gissade på strålande sol från molnfri himmel.
Nu hamnade det nånstans mitt emellan, och i denna den tvåtusensjuttonde sommaren får man ju vara glad så länge det inte regnar småspik, och det gjorde det ju faktiskt inte. Så med det konstaterat var det bara att packa upp matsäckarna och korka upp termosarna och njuta av livet.
Ett stort sjuhelvettes moln lyckades med enastående precision parkera framför solen och kasta ankar, så vi fick nöja oss med de strimmor som lyckades ta sig igenom. Men som sagt... ingen småspik. Och med laddade termosar och välfyllda bullpåsar fick vi oss en rätt trevlig stund ändå i strimmorna av den molntäckta solnedgången.
Och med det sagt så får vi bara önska oss att brittsommarn dyker upp och ger oss några tisdagskvällar till innan, gud förbjude, frosten är här.
B.

KOMMENTARER:

  • Annica säger:
    2017-09-05 | 23:01:01

    Riktig cool bild, den sista

    Svar: Tack! Den blev rätt ok. Finns några till här från samma ställe för två år sen. :-)http://akeriet.blogg.se/2015/september/rida-mot-solnedgangen.html
    None None

Kommentera inlägget här: