åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

När du får oväntat besök.. fast tvärtom.

Kategori: egna avstickare

Jo jag tog och tog med mig syrran på en liten gevaliatur idag.
Hon gillar att åka knarr och det är inte så ofta vi ses, men idag sken solen och det passade utmärkt med en utflykt.
Syrran ville titta in i Lissma (där bilträffarna är på tisdagar ni vet) där hon har lite känningar och ja, varför inte. Nu visade det sig att där var det ingen ruljans what so ever, så vi rullade vidare. Kom att tänka på Cafè FikAnn som ligger mitt emot Vegabaren och som vi i åkeriet en gång försökte titta in till när vi var och tuggade burgare på Vega.
Så jag ställde in styrsystemet på Vega och puttrade vidare ditåt. Vart en jädrans kö av bilar när vi närmade oss. De håller ju på att bygga nån ny trafikplats där och det förklarade ju varför det var lite sisådär med trafikgenomströmningen. Nu visade det sig att det inte var riktigt hela förklaringen, för ju närmare vi kom vårt tilltänkta gevaliaplace, ju tätare blev trafiken med köer i båda riktningarna. Dessutom började köerna få mer och mer karaktär av äldre amerikanskt snitt.
När vi så småningom kunde se bort mot Vegabaren som stod inhöljt i rök och det dessutom låg en doft av bränt gummi i luften stod det liksom klart att det var grejer på gång där borta.
Hux flux så förvandlades vår lilla fikatur till ett inferno av raggarbilar med extra allt!
GRAND PRIX Raggarbil är en festival anordnad av Vegabaren och nu ramlade den liksom rakt i hjälmarna på oss! Vi var liksom bara tvungna att stanna och ta en promenad i raggarkulturen som i mångt och mycket liknar vår bikerkultur. Men efter en halvtimmes walk on the wild side konstaterar jag att promillehalten ligger en bit högre där. Åtminstone så här vid tvåtiden en lördag, och att råttsofforna har en större plats än vad ratbikes brukar ha i vår.
Hur som helst.. färgstarka fordon och människor, eller vad säger ni?
Det är inte riktigt varje dag man dimper ned i ett sånt sällskap bara sådär.. Man får väl säga att efter det besöket var väl nästan dagsbehovet av upplevelser fyllt för idag. Och med det så fick gevaliat tvärs över gatan också sätta pricken över iet för denna lilla hojtur.
B.

KOMMENTARER:

 • Lillemmish - mode - inspo - mamma säger:
  2017-08-26 | 22:16:30
  Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish

  ha en fortsätt bra helg =)

  kram

  Svar: Ja så får det bli. Tack detsamma! :-)
  None None

Kommentera inlägget här: