åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Syrendoft och lammullskurvor.

Kategori: åkeriet

En av förra säsongens höjdare var Eldtomta café, och ikväll när sommaren bjöd på sin hitills hojvänligaste dag kändes det helrätt att göra ett återbesök. När det mullrar gott under rumpan och man känner doften av blommande syren och den slingrande landsvägen bjuder på kurvor mjuka som lammull..
då är livet på topp!
Det är de där små stunderna av motorcykel-lycka man får konservera nånstans där i hjärnbarken och plocka fram sen när vinterkylan och mörkret lägger sig som ett förlamande ondskefullt täcke över oss framme i oktober-november. Men nu är det långt kvar dit och gott om tid att samla guldstunder! Så när rumpan och näsan på vägen ner fått sitt och lammullskurvorna fått smilbanden att haka fast i örsnibbarna var det bara att slå sig ner och avnjuta godsakerna i caféet. Precis som vid förra besöket så är allt av högsta kvalla och det är bara att dela ut högsta betyg och njuta!
Det fick bli en långsittning med kalla mackor, varma mackor, små godbitar och påtår till alla innan vi bröt upp och bestämde oss för att avsluta kvällen med chopperträff på Daisys i Sätra. Nu blev inte det helt lyckat..
Chopperfolket verkar vara lite kvällströtta :-/ Vi får ta och göra ett tidigare besök nån tisdag framöver och kolla på grannlåten där. Närmast blir det att sätta klorna i Åland!
Vi som åker från ön ses på OK på lördag morgon klockan sju och plockar upp resten på OK Brommaplan för vidare rull mot Grisslehamn. :-)
B.
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2016-06-08 | 23:49:06

    Skulle vara kul att läsa om Ålandstrippen och se bilder!👍🏻

    Svar: Håller på med det som bäst. Kommer så småningom. Mycket att berätta! :-)
    None None

Kommentera inlägget här: