åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Entusiastiska Entusiaster.

Kategori: åkeriet

Ett oerhört entusiastiskt mottagande fick vi när vi rullade in till Motorcykelentusiasternas klubbkåk ikväll. Vi hann inte mer än svänga benet över förrän Myra, ordförande i klubben, var framme och gav oss samtliga elva Ekeröåkare en välkomstkram!
Nu visade det sig sen att det fanns fler anledningar till kramkalaset än att vi ser så otroligt trevliga ut, men inte kände vi oss destå mindre välkomna för det. :-) Efter lite mingel på gårn sattes kurs mot fikat och Helen och Annica tog förstås täten...
Arne minglade loss i baren och checkade läget inför Mälaren Runt på lördag. Det är ju här hos MCE som Mälaren Runt avslutas för de som vill, och åker varvet runt under lördan. Så Arne, om du åker på lördag lär du få lite mer trängsel vid disken än så här!
Med fyllda koppar var det sen bara att slå sig ner på gårn och smaska på kaffe och kexchoklad.
Som sagt... gemytlig och välkomnande stämning hos MCE och förutom att ta sig en fika här på tisdagar så kan man också få sällskap om man vill ut och åka, och ikväll bar det iväg till Våfflan i Sigtuna. Vi valde att istället kolla om det fanns nån moppe kvar på Eggeby... och nä, det fanns det inte. Några gubbs stod samlade runt en gammal Rekord och studerade intresserat instruktionsboken, lika gammal som Rekorden. Intresset för manualen där de hängde in under huven, var så stort att de inte märkte att jag hade intresse av att få en bild på gammbilen utan gubbarna. Fick lov att redigera bort gubbsen istället.
Det som inte gick att redigera bort var de hungriga magarna i sällskapet och alla utom undertecknad drog vidare till Daisys för tankning. Jag tog istället vägen hem för att hinna få ut en publicering innan midnatt. När jag kom hem och backade ut bilen hann jag precis höra Lisa Dahlkvist skjuta Sverige till OS-final!
Vore det inte lite kul om tjejerna nu tog och salade ihop till en lagomt begagnad cykel och skickade den till Zlatan?! :-)
B.
Kommentera inlägget här: