åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Hög standard.

Kategori: åkeriet

I brist på idéer fick det ikväll bli en standard. Rosenhill får man ju säga håller en rätt hög standard med sjyssta mackor till bra priser, och mer hojfiksstandard än så här blir det nog inte åt vilket väderstreck man än åker. Så upp på färjan igen! Har förresten skällt en del på båtjäveln tidigare, men får nog ta tillbaka kritiken nu när vi Ekeröåkare upptäckt att vi ju faktiskt har en gratislinje över till Slagsta. Viva la Slagstafärjan! Så länge det nu varar..
Det såg lite mörkt ut söderut och jag var lite orolig för att det skulle börja stänka men lugnade mig med att Björn ju var med. Sen han skaffade hojen i somras och sen kört 300 mil utan att ha blivit blöt så vore det väl själva fan om det skulle brytas idag när han hakade på oss för första gången. Förresten två nya ansikten idag! Kul att det fortfarande dyker upp nytt folk på våra möten! Ni är så välkomna! And bring your friends! ja om dom sitter på en hoj förstås...
Blev lite överraskad när vi svängde in på Rosenhill, att det var så packat med hojar. När det nu var lite kulet och klockan började bli kväller trodde jag det skulle vara lite glesare. Vet inte om sporthojfolket hade nåt speciellt för sig, men många var dom, så här får det bli ett sporthojstema.
 
Så där.. då var det över och vi kan ägna oss åt nåt mer väsentligt. Som kaffe och mackor t.ex. :-)
 Och med det avklarat så har mörkret fallit och vi får hoppas på ett par molnfria onsdagar framöver om det inte ska bli att köra hela utflykter i mörker. Vi får se hur det ser ut. Kanske kan bli någon dagstur nån helg också innan garaget väntar.
 B.
 
Kommentera inlägget här: