åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

4 5 6.

Kategori: åkeriet

Eftersom det verkar blivit snålt med åkning ikväll och jag var tvungen att syssla med annat så tar vi väl ett nytt avsnitt av "åkeriet, the very beginning". Så här är åk nummer fyra, fem och sex. Två sena 2008 och en tidig maj 2009.
Lite snålt med deltagare här också. Men det har ju blivit bättre sen :-)
 
Tur fyra. The Lonely Rider.
 
Hallå!
Det blev ett litet manfall på Rosenhill-turen... men skam den som ger sig! Underbart åkväder var det och kaffet var gott. Johnny Cash tonade ut ur högtalarna och solen strilade in genom fönstret. Ja ni ser ju själva...
Ha det gått så ses vi senare...
B.
 
 
Åk fem. Premiär och avslutning.
 
Hej!
 
Så har det vart premiär för Åkeriet utanför öarna! På söndagseftermiddan åkte jag och Johan P på snirkliga vägar upp till Sigtuna. Soligt och fint och vi sken som två höstlöv i solen med våra orangfärgade jackor. Det var en hel del hojar ute på vägarna som nog passade på att få en (kanske) sista åktur innan vintern tar över. Vi hade planerat att landa på Tant Brun i Sigtuna, men sladdade istället in på nåt som hette Våfflan som låg fint nere vid vattnet. Det var flera hojar där när vi kom och det verkade vara en träffpunkt för såna som vi. Efter fikat tog vi vägen över Märsta och Gamla Stockholmsvägen hemåt. Det blev en rejäl 4-timmarstur och vi får väl se om det blev avslutningsturen för denna säsong. Kommer det nån fler "finsöndag" så kollar jag väl av om det är nån som har påställt fortfarande.
 
Hälsningar från Bengt och Johan.
 

Tur sex. Premiär 2009.
 
Jaha då var vår första tur för säsongen avklarad. Jag, Arne och Johan tog en fikatur ut till Äppelfabriken på Färingsö. Mysigt värre i trädgårn. Hoppas fler kan komma loss till nästa sväng. Vi snackade om att ta en tur ner på Södertörn och Rosenhill på söndag 10e. Rita in det preliminärt i almanackan. 12.00 Jungrusund. Skickar ut ett klart besked om det i mitten av veckan.Lev väl och kör försiktigt!
B.

 

 
Kommentera inlägget här: