åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Hejdå tisdag.

Kategori: åkeriet

Det var väl lite i tunnaste laget när det sista tisdagsåket gick av stapeln ikväll..
Tre hojar varav två med giltig biljett (jävla system!) rullade iaf på färjan kl 18.30 för färd mot Lissma Park och deras tisdagars Classic Car Meeting.
Vet inte om det gått grus i maskineriet för plåthögarna, men mycket grus var det. Kanske inte riktigt så illa som med den ensamma Rollsen här ovan, men tunt var det. Ska man se det från den positiva sidan så var det inte alltför mycket att plåta och istället gott om tid för fika, så jag hann få i mig både kaffe och bulle den här gången. :-)
Men som sagt... av raggarattiraljer syntes inte mycket mer än en slokig rävsvans och ett uppskrämt baksäte med påmonterat disco.
Hittade nåt som på håll påminde om en likbil, vilket ju kunde passa att ta en bild på nu när vi var i färd med att begrava tisdagsåkningarna. Men det visade sig när vi kom lite närmare att det var en vanlig herrgårdsvagn av märket Chrysler New Yorker.
Det vackraste som fanns kvar att beskåda ( jo, det hade vart en del bilar där sa en funktionär jag pratade med) var nog den här Cobran. Vet inte om jag sett nån med tak tidigare.. Läcker var den iaf!
Mycket mer än så är det inte att orda om. Nu säger vi hejdå tisdag och ses i fortsättningen på onsdagar, och dessutom med ny avgångstid. 18.00.
 
B.
Kommentera inlägget här: