åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

I Vått & Torrt.

Kategori: åkeriet

Så har vi då tagit oss igenom årets första riktiga högsommardag!
Temperaturen petade nog upp en bit över 25 i eftermiddags. Riktigt varmt och torrt med andra ord, och man får ju passa på att greppa inspirationen när den dyker upp liksom. Ja för vad tänker man på när det blir riktigt varmt? Jo eld såklart, och sen får man improvisera vidare. Från eld till Eldtomta är det ju inte så långt. Att sen vägen dit är lite av en våt dröm för tvåhjuliga entusiaster gjorde valet ganska lätt idag. Eldtomta Café fick det bli. Bra uppslutning med 12 hojar som växte till sig till 13 nere vid färjan och 14 efter färden över sjön.
Sen när man tagit sig förbi Tumba och bort till Vårsta är det bara att segla in i den där våta drömmen av mjuka smekande kurvor som bär oss fram i den nyvakna svenska sommaren. Vi får en stunds klass ett-njutning innan vi svänger in på Eldtomtas parkering och radar upp.
Sen bjuds vi på en helt annan sorts njutning med kaffe till.
Mackor som inte går av för hackor, skulle man kunna säga om man vill vara fyndig (och det vill man ju) är vad man får för pengarna här.
Med påtåren avklarad tar några plats på ljugarbänken medan andra spanar in rariteter på parkeringen.
Medan vi strosar runt anländer BMW-klubben och radar upp sig där på asfalten också. Kan bara konstatera att smaken är som baken, men jag har lite svårt för den där lådan där bak..
Men bland BMW-åkarna verkar den vara poppis.
Med det så avrundar vi och vänder hemåt. Med kurvsmekning i solnedgången och en liten båttur över Mälaren igen..
avslutar vi den här första ljumma sommarkvällen på bästa tänkbara sätt, nämligen på..
B.
 
 
 
Kommentera inlägget här: