åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Spoke Island Sunset.

Kategori: åkeriet

Så var det dags för lite mc-romantik i solnedgången vid Bromma Gård igen då.
Det har ju blivit en av måsteutflykterna att göra en gång per säsong, och till skillnad från förra veckans gråväder när jag och Matte fick tröstäta glass på Daisy's, så var vädergudarna på ett helt annat humör idag! Nitton hojar vid OK är ju också mer än två,
det har jag kommit underfund med alldeles själv...
Så efter att de som missat matsäckspassusen fått proviantera på OK så kunde vi något försenade ge oss av. För oss som bor här ute kan vi väl kalla vägen dit för standardturen på Färingsösidan, ja ni vet Skå, Kumla By, Svartsjö, Färentuna, Kungsberga, Sånga Säby innan vi sen tog in på gruset ner till Bromma Gård och fyllde upp parkeringen där nere.
Efter att ha förhandlat med en annan flocks ledare...
...fick vi sen passera genom deras territorium
och ta oss ut till vårt soldränkta mål där ute på klippan.
Bara att hala fram termosar, mackor och bullar och dra rövarhistorier medan solen sakta dalar därborta på andra sidan sjön.
"Gräv där du står" eller "gå inte över ån efter vatten" är väl ett par uttryck som liksom passar in här! Nog för att vi ibland lessnar på vägarna här ute, men att sitta här med ett gäng goa skinnklädda och avnjuta sitt fika är högklassig hojromantik!
Men i takt med att kaffenivån sjunker i termosarna så sjunker också solen, och det blir att bryta förtrollningen och resa på oss...
...och säga goodbye för ikväll...
...innan vi lämnar vår spoke island sunset för denna gång.
Tack för ikväll!
B.
 
Kommentera inlägget här: