åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Jumbofett.

Kategori: åkeriet

Ha ha! Precis när ni inte trodde det kunde bli fetare så slog jag till med JUMBOJETFETT!
Efter förra veckans feta premiär så gällde det att inte tappa höjd på kvaliteten och när vädret verkade bli kalas, fick det bli Arlanda och Jumbo Stay.
Lite längre bort och tidigare obesökt av oss.
Så efter att Thomas petat lite på GPS:en för att komma på tillräckligt avstånd från E4 fick han ta täten. Solna, Järva Krog och förbi polishögskolan. Sen raka sidospåret förbi Rotebro innan det bar av ut på vischan och vägar som nästan var smalare än trottoarerna ute på Adelsö. Perfekt för hojning! Tyvärr tappade vi bort det perfekta vädret här nånstans. Det svartnade ordentligt, med regn hängande i luften. Och när det började smattra i skallen trodde jag först det var hagel, men det var visst nå jäkla alkottar eller nåt som var på upptäcksfärd i snålblåsten. När det sen plötsligt bakom en krök dök upp en snuthäck ståendes tvärs över vägen trodde jag att kvällen var förstörd! Men den fräste iväg utan att ta någon notis om oss, som gjorde vad vi kunde för att spara på gasen :-) Det var en tvåkönad patrull i bilen och vi drog slutsatsen att farbror och tant blå nog var ute på kuckulorum där ute i bushen. När hotet från ordningsmakten var borta var vi också strax framme vid målet för dagen.
Lite småfrusna var det skönt att ta sig upp i cockpit och sörpla lite java.
 
Spännande ställe att besöka, och skulle man få för sig att vilja övernatta, så varför inte ta in i ett av motorutrymmena. Motorrum får liksom en ny dimension!
Efter fikat tipsade Calle om en utkiksplats, så vi rullade iväg dit för att kika lite innan hemfärden. Med lite wild and crazy-inställning körde vi gångvägen sista biten upp och parkerade snyggt och prydligt där uppe. Efter en stunds span på inflygningarna fick det sen bli flygrakan E4 hem. Ses.
B.
Kommentera inlägget här: