åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Bilar, hojar och andra bullar.

Kategori: åkeriet

När nu inte vädergudarna ville släppa iväg oss igår är det ju tur att det händer grejor både tisdagar och onsdagar där borta i Huddinge numer. Lisma park missade vi igår, men Sundby Gård har sin bilträff på onsdagar, så där fick vi in en fullträff ikväll! Massor av bilar på gräsmattorna och det mesta verkade finnas kvar när vi rullade in. Men redan på besöksparkeringen för oss hojåkare fanns det prylar att kika på!
Kul att värma upp med lite roliga hojar innan vi knatade ut på grönbetet med plåtkreaturen, där det som vanligt fanns hur mycket detaljer och olika vinklar som helst att fånga med både ögon och kamera.
Som synes, en hel del jobb för fotografen! Mitt i allt plåtknäppande dök det upp nåt helt annat i linsen. I ett hörn av parken stod ett bekant gäng och tryckte i sig av vad som fanns av föda och kaffe!
Så när det började rycka i min kaffetarm var alla andra belåtna och klara för hemfärd..
Jag fick nöja mig med andra bullar vid bildredigeringsbordet här hemma. Ett par bananer gjorde susen! Hoppas att vädret håller sig på den vänliga sidan och att temperaturen går upp några hack, så ses vi nästa vecka och åker mot solnedgången. Over and out.
B.
 
Kommentera inlägget här: