åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

On the beach.

Kategori: åkeriet

Idag när solen äntligen lyste över oss skinnklädda varelser och äntligen gav något man skulle kunna kalla sommarvärme, var den i sista stund ihopsnickrade planen att lite hemligt snirkla runt en stund på våra mälaröar för att sen fara in till stan. Solstugan i Fredhäll med aftonsol och levande musik kändes som ett perfekt ställe att avnjuta kvällskaffet på. Allt började bra och snirklandet på vår hemmaplan bjöd på precis det man ser fram mot hela vintern. Åka mot solen på lagomt krökt asfalt och lite mer än lagom skön sång ur piporna :-) Förtrollningen bröts när vi svängde höger vid Brommaplan och hade planer på att bryta lite lagom mot hastighetsbestämmelserna på den dubbelfiliga rakan mot stan. Köööööööööööööööööööööööööööööööööööööö...........
Vi gav upp vid Ulvsundaplan och svängde upp mot Stora Mossen och tog oss den vägen bort till Nockeby där vi brassade rakt över och bort till Ängbybadet. Dao Beach som uteserveringen där heter har öppet alla dagar till 22.00 så vi parkerade snyggt och spatserade iväg.
Där var dom lite tagna på sängen av det fina vädret och hade inte hunnit med att bemanna för en lite plötslig anstormning av kaffesugna gäster. Men de två trevliga damerna som var i tjänst gjorde sitt bästa och när man som jag har en förkärlek till kulörta lyktor så gjorde det absolut ingenting att vi fick hänga vid disken en stund i väntan på vår tur. Bra service med servering vid bordet, och med hjälp av Helen tror jag att alla fick så mycket fika som behövdes :-)
Innan vi sen stegade tillbaka mot parkeringen fick vi lite hjälp av en av de trevliga damerna med lite fotografering och dessutom veta att nästa gång vi kommer på besök skiter vi i parkeringen och kör in på serveringen istället :-) Ja det var väl det hela.. eller vänta.. nåt motorrelaterat är ju svårt att sluta utan så.. dom här får det bli.
B.
 
Kommentera inlägget här: