åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Motorträffen som försvann.

Kategori: åkeriet

Ja men då är onsdagspremiären avklarad då!
Det verkar som om onsdag är en bättre dag. Eller om det är den nya tiden 18.00 kanske? Eller så var det kombinationen av de båda som gjorde att vi fick ihop tretton hojar ikväll när turen gick till Wenngarn med förväntningar om en av uppputsade (hur fan skriver man det utan särskrivning?) ögonstenar, välfylld gräsplan. Dom förväntningarna kom rejält på skam då vi kom fram och det enda som fanns att skåda på den stora gräsplanen var en (1) bil. Tror det var en Hummer. Såg ut som en förväxt legobit som blivit kvarglömd på gräsmattan.
Det enda som vittnade om att här var en motorträff var en skylt i serveringen med erbjudande om kaffe och kaka.
Förutom den förväxta legobiten hittade jag en bil till en bit bort.
Men den tillhörde visst en i personalen på den nyuppbyggda Dammstugan så den räknades liksom inte in i motorträffen heller.
Jag hade precis innan jag skulle iväg ikväll, kontakt med HDCS-gänget som åker från Häggvik på onsdagar och flaggade för att vi skulle till Wenngarn. Eftersom de inte hade nåt spikat så valde de att göra likadant. Så när vi anlände satt de med fikat i högsta hugg och hälsade oss välkomna. Kul att vi kunde mötas upp och umgås en stund! Kanske vi kan få till några fler såna möten framöver!
Kaffe och macka så långt mackorna räckte, sen fick några av oss nöja oss med pizzaslicear (svårt ord igen.. pizzaslajsar kanske..)
Fick några droppar regn, men med den sommar vi haft hittills får vi nog säga att vi hade tur med vädret även om vindbyarna på E18 påminde mig lite om förra sommarens överfart på Stora Bältbron. Nåja.. The best is yet to come! Hoppas redan på lördag då några av oss åker mot Norrtälje och Custom Bike Show! Annars nästa onsdag. 18.00 Jungfrusund!
 
B.
Kommentera inlägget här: