åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

A walk in the park.

Kategori: åkeriet

Vad gör man en nationaldag utan förpliktelser och med ett så pass hyfsat väder att man faktiskt hinner med att räkna regndropparna som ändå envisas med att trilla ner i pannan på en?
Jo man tar en promenad i Societetsparken i Norrtälje så klart! Jag, Lenta och Kjelle var de som dök upp vid Brostugan i förmiddags, (höll på att skriva i morse, men då hade man väl riskerat en och annan kommentar från nån morgonpigg jävel framöver :-) och sen brände upp till Norrtälje och Custom Bike Show. Väl däruppe så klarnade det upp och blev riktigt fint en stund och så fort vi kom in i parken dök det upp kändisar.
HDCS representerade av Göran, Robban och Benet i full färd med att sälja in budskapet om gemenskap och hojglädje. Hoppas det ramlade in några nya medlemmar!
Efter en pratstund där knatade vi vidare bland knallar och hojar i alla tänkbara stilar. Gammalt, nytt, rostigt och polerat. Ibland undrar man ju hur folk har tänkt! Men att folk tänker olika och ibland mer och ibland mindre och ibland kanske inte alls :-) är ju liksom tjusningen med så mycket kreativitet samlat på ett ställe.
En bit bort i parken hittade vi den här "God Of Thunder" bestyckad med jetmotor. Startades upp en gång i timmen och det var en inte helt obefogad uppmaning att hålla för öronen som kom från crewet innan start.
Och som om det inte räckte med en sån skapelse, så dök det faktiskt upp en till variant i snöskoterform! Så vad säger ni mina vänner där uppe i Skell? Vore det inte nåt kanske? Eller ännu bättre.. snöslungeklubben! Här är nåt att ta tag i! En lokal jordbävning är det bästa jag kommer på för att beskriva känslan när den där startade upp.
Efter jordbävningen blev vi tvungna att dämpa ner vibrationerna med en kebabrulle som la sig som en lagom motvikt i magen innan vi fortsatte att spana in godsaker i alla möjliga former och färger. Nationaldag, a walk in the park.. en helt tillräcklig upplevelse för en lördag utan förpliktelser och ett trots allt, hyfsat väder.
B.
 
Kommentera inlägget här: