åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Feministiskt Initiativ.

Kategori: åkeriet

Då var det dags att börja sensommarsäsongen då.
Passar med det också på att förnya utseendet på de här skriverierna och hoppas ni gillar den nya stilen. Vadå feministiskt initiativ tänker ni kanske? Jo brudarna tog liksom tag i saken och satte nytt kvinnligt rekord ikväll med fyra chicks på egna moppar! Kul att ni visar var skåpet ska stå! Tror nog att självaste Gudrun gillar det skarpt!
 
Ikväll gick färden bort till Hydet. Inkan som har Hydet lite som sitt andra hem fick agera road captain och lotsa oss dit. Precis som förra gången vi hälsade på så blev vi mottagna med öppna famnen, eller åtminstone utsträckta kardor när folket där hälsar en välkommen.
Guidad visning i lokalerna, och sen fika. Hur trevligt som helst! Känns liksom inte som att det är andra gången vi är på besök och att det var ett år sen vi tittade in första gången. Snacket kommer igång direkt runt fikabordet och det är som att vi känt varann hur länge som helst.
Prylar att kolla in hittar man både inne och ute på gårn.
Tiden går fort när man har roligt och snart är det lika mörkt ute som i baren och temperaturen faller ordentligt, så det blir dags att starta upp och rulla hemåt.
Stort tack till er på Hydet för ikväll! We'll be back!
 
B.
Kommentera inlägget här: