åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Bland slott och Harleysäten.

Kategori: åkeriet

Så gjorde vi oss ett extraåk i blåsten idag då. Man hade nästan kunnat nöja sig med att ta ett styre och gå ut och ställa sig i motvinden för att få en hojtur idag :-)
Vid Tyresö slott arrangerar Incognito MC årligen Tyresö Bike Show, och när nu molnen var totalt bortblåsta så passade det bra med en sväng dit ut och kolla vad de hade för sig. Det var väl ca 30 hojar utställda på gräsmattan och gånger tio på besöksparkeringen på samma matta. Korv och hamburgare fanns för den hungrige, och nöjde man sig inte med snabbmat, fanns snabbtatuering i ståndet intill :-) Knatade runt ett tag och inspekterade både utställningshojar och besöksparkeringen där det också stod en del grannlåt. En paus i gröngräset satt inte i vägen heller. Svensk sommar, amerikanskt stål och ett slott i bakgrunden.. då kan man stå ut med att det blåser lite.
 
 
 
Klara med Tyresö gjorde vi ett lappkast och vände tillbaka till Ekerö och veterandagen på Skå. Flygande maskiner med raka rör och läcker lack har ju faktiskt ett visst släktskap med mullriga tvåhjulingar :-) Gamla fina bilar och andra allehanda fordon av äldre snitt tillsammans med ägare i tidsenlig klädsel ger en skön inramning och stämning där borta. Hoppas nu på ett fortsatt snällt väder, så ses vi på tisdagslunken som vanligt!
B.
 
 
Kommentera inlägget här: