åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

Sjöbodar & den skönsjungande servitrisen.

Kategori: åkeriet

Det var vad som bjöds när åkeriet landade ute på Dalarö ikväll. Jag var på kick off med jobbet förra veckan och åkte vägen ut till Dalarö då.
Kunde konstatera att vägen dit var riktigt trevlig och dessutom med nylagd asfalt.
Att det också fanns ett litet trevligt kvällsöppet fikaplace avgjorde saken.
Dalarö nästa!
Så det var bara att lösa biljett till färjan och delta i det nya betalsystemtestet :-/
Man undrar ju hur tjänstemännen som planerat detta överhuvud taget är berättigade att få lön?
Jaja.. skit samma. Över vattnet kom man iaf, och förhoppningsvis utan att få nåt strafföreläggande för att man bara fick med bokstäverna i reg-numret i strulautomaten.
Så.. ut la färjan med oss på. Eller..? Kvar på kajen upptäckte vi en motorcyklist i vit hjälm vi inte riktigt kände igen, men som ändå verkade kunna höra till oss. Det var nåt med kroppsspråket som på nåt sätt sa "helvettes jävla skit!" som gjorde att Jörgen slog en signal till sin polare Sven, (var det så?) och mycket riktigt.. det var han som stod kvar på kajen. Inte mycket att göra nåt åt trodde vi. Men efter att vi gjort en liten sightseeing genom Dalarö och stannat till vid kajen så dök vithjälmen upp :-) Bra jobbat!
Så vi rullade ner till Askfatshamnen och Solsidan Café & Bistro och slog oss ner.
 
Chokladmoussetårta eller sorbéglass med hallonsås fördelades ungefär lika i sällskapet och när äntligen Jörgen proppsat färdigt på svart te fastän det bara fanns grönt eller rött, kunde vi börja mumsa. Förresten.. svart te blev det visst till slut. Undrar hur långt in i skafferiet de fick gräva :-)
Tiden går fort när man har roligt, och med tiden kommer mörkret. Sitter man då på en liten hamnkrog i havsbandet så växer ju mysfaktorn och en och annan påtår vill man ha innan det är dags att lyfta på arselet.
Och hur var det med den skönsjungande nu då?
Råkade snappa upp att servitrisen sysslade med singing/songwriting.
Nu hör det till saken att jag och min kompis Bosse letat efter lite nya människor att spela med och hittat en sjungande tjej på nätet som vi kommit överens om en date med.
Så jag slängde ur mig en fråga om vad hon hette. Emmelie sa hon och jag kunde fylla i med efternamn och "vi ska ju ses snart" :-)
Världen är liten!
Vill man höra några enklare demos med den skönsjungande servitrisen, tror jag det ska gå här.
 
B.
Kommentera inlägget här: