åkeriet

Utflykter på MC. Avgång kl 18 regnfria tisdagar från OKQ8 Åkerstigen 22 Ekerö.

HDCS Ekerö(o)turen

Kategori: HDCS

paraply


Hade ställt klockan på ringning i morse för att kanske, kanske inte, åka på årets Ekerötur med Benet, Kicki och några fler tappra riddare från HDCS. Eftersom det var uppehåll bakom persiennerna bestämde jag mig för kanske..
Så upp å hoppa, fixa frukost, å en termos fika..
När det var ordnat fick kanske övergå i "ja va fan" så iväg till brostugan till de tappra men lätträknade riddarna.
hdriddare
Tror jag fick det till sju hästar med nio riddare som satte upp och det var nu som oturen slog till..
Hann ju inte mer än ut från Brostugan innan blötan ramlade ner..
Tog ett snabbt gemensamt beslut att skippa sightseeingen och gå direkt på Skå där vi kunde ta skydd i en hangar och dra fram ståltermosarna. Efter några klunkar kunde vi börja undersöka omgivningarna. Benet hittade ett plan i favvofärgerna i grannhangaren. Tror han blev lite sugen, men Kicki sa bestämt nej till att åka med, så det blir att nöja sig med båge :)
hangarfikarätt färg
"Efter regn kommer bomber" brukade jag och min gamla kompanjon Erland säga när vi var lite nedstämda, och det var precis vad som dök upp efter att regnet avtagit. Tror väl att laddningen var oskadliggjord men det hade ju räckt att få grejen i skallen för att avsluta :/ Vi fick i alla fall uppehåll en stund och fick kika runt lite. Fastnade visst i militärtemat..
bombbössatrotjänaresjuksysteralla älskar skellefte aik
Eftersom väderutsikterna fortfarande inte var de bästa, tyckte vi att årets förkortade Ekerötur nu kunde förklaras avslutad. Satte upp och oturen slog till igen.. men tack Benet och Kicki och ni andra! Snart lyser solen på oss igen!
blött
B.

Ps. Gör lite reklam för Bo Hson Band på Lida countryfestival den 28 juni kl 23.00
http://www.youtube.com/watch?v=4jKakfhkv70&feature=g-upl
Kommentera inlägget här: